Καλλιεργήστε τα δικά σας Μανιτάρια Grow your mushroom

THE DIRFIS WORKSHOP

Θέλετε να μάθετε πως ένα χάρτινο ποτήρι του καφέ γεμάτο με υπόλειμμα από την καφετιέρα σας μπορεί να γεννήσει μανιτάρια?

Πως γίνεται να γεννηθούν μανιτάρια μέσα από άχρηστες εφημερίδες ή χαρτί?


Ένα δια δραστικό σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της καλλιέργειας των μανιταριών θα σας δώσει τις απαντήσεις. Ο εκπαιδευόμενος, θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί του την καλλιέργεια που θα φτιάξει μόνος του.
Χώρος διεξαγωγής: ένας ειδικά διαμορφωμένος θάλαμος καλλιέργειας μανιταριών 360m2 στις εγκαταστάσεις των Μανιταριών Δίρφυς.
Εκπαιδευτές: εξειδικευμένοι στην καλλιέργεια μανιταριών Γεωπόνοι- μυκητολόγοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Αριθμός ατόμων: 12
Κόστος: 66 ευρώ / άτομο. Παιδιά κάτω των 16 ετών δωρεάν. Μέγιστος αριθμός παιδιών ανά γκρουπ 2. 20% Έκπτωση σε φοιτητές, ζευγάρια και ΑΜΕΑ.
Ημέρες Διεξαγωγής: Σάββατο ή Κυριακή 10:00-14:00.


Θεματικές ενότητες: εισαγωγή στην βιολογία των μανιταριών, είδη καλλιεργούμενων μανιταριών, τεχνικές καλλιέργειας σε διάφορα υποστρώματα. Τεχνικές καλλιέργειας σε χαρτί, υπολείμματα καφέ, πριονίδι, άχυρο σιταριού, κτλ. Στη τιμή περιλαμβάνεται brunch έκπληξη και νερό.
Θα τηρηθούν τα μέτρα για την προστασία του Covid. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις: 2228071300 (08:00-16:00), 6980088868 (08:00-16:00), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.