Σούπες - Ριζότο - Κριθαρότο - έτοιμα για μαγείρεμα

- Οι σούπες μας βασίζονται στην αρχαία ελληνική συνταγή του "Τραχανά". Στο βιβλίο της "Η παλιά κουζίνα του κόσμου" η αγγλίδα συγγραφέας-ιστορικός τροφίμων, Elizabeth Luard, καλεί "trahana" το πιο πρωτόγονο noodle στον κόσμο, την αρχαία λύση στο πρόβλημα της συντήρησης, αποθήκευσης και μεταφοράς των σιτηρών και του γάλακτος. Το αλεύρι αναμιγνύεται με γάλα, αυγά, λαχανικά και βότανα, αλέθεται σε μικρούς κόκκους και στη συνέχεια αφήνεται να στεγνώσει.

Εμείς, μεταμορφώσαμε με μεράκι και αγάπη αυτή τη συνταγή σε ένα μοντέρνο και υγιεινό χορτοφαγικό γεύμα που αντικαθιστά το γάλα και τα αυγά με λαχανικά και αλεύρι από αποξηραμένα μανιτάρια.

Η βελούδινη υφή αυτής της πλούσιας σούπας, τα ψιλοκκομένα μανιτάρια, τα μπαχαρικά μαζί με τα αποξηραμένα λαχανικά, κάνουν τη σούπα μας ένα υπέροχο γεύμα που είναι έτοιμο σε μόλις 8 λεπτά.

Σύμφωνα με την διατροφική ανάλυση πρόκειται για ένα γεύμα χαμηλών θερμίδων, υψηλό σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, χαμηλό σε αλάτι. Ο  γλυκαιμικός δείκτης του είναι πολύ χαμηλός. Δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή ενισχυτικά γεύσης.


- Τα Ριζότι και το Κριθαρότο μας βασίζονται σε ελληνικές ποικιλίες ρυζιού και ελληνικό κριθαράκι όπου αναμιγνύουμε ένα γενναιόδωρο μίγμα αποξηραμένων μανιταριών σε αναλογία 10%! 
Εσείς, δεν έχετε παρά μόνο να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.

Στις συσκευασίες μας θα δείτε διατροφικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι προκύπτουν από σχολαστικές αναλύσεις που διεξάγουμε, δεν περιέχουν ίχνος παραπλάνησης και είναι σύννομοι με την υφιστάμενη νομοθεσία. Πλούσια σε πρωτείνες και φυτικές ίνες αποτελούν τον διατροφικό σας σύμμαχο. 

Mανιταροπίλαφο με λαχανικά 280g

Βελουτέ Κολοκυθόσουπα με μανιτάρια 40g

Βελουτέ Μανιταρόσουπα (Στιγμιαία) 40g

Κριθαρότο με βασιλομανίταρα 280g

Μανιταρόσουπα με λαχανικά Δίρφυς 135g

Χωριάτικη Μανιταρόσουπα Κανθαρέλλας 135g

Ριζότο με μανιτάρια Δίρφυς 280g

Ριζότο με μαύρη τρούφα 200g