Σούπες - Ριζότο - Κριθαρότο

Οι σούπες μας βασίζονται σε μια μοναδική αρχαία ελληνική συνταγή αυτή του " Τραχανά ". Στο βιβλίο της "Η παλιά κουζίνα του κόσμου" η αγγλίδα συγγραφέας-ιστορικός τροφίμων, Elizabeth Luard, καλεί "trahana" το πιο πρωτόγονο noodle στον κόσμο, την αρχαία λύση στο πρόβλημα της συντήρησης, αποθήκευσης και μεταφοράς των σιτηρών και του γάλακτος. Το αλεύρι από ολικής αλέσεως σιμιγδάλι αναμιγνύεται με γάλα, αυγά, λαχανικά και βότανα, αλέθεται σε μικρούς κόκκους και στη συνέχεια αφήνεται να στεγνώσει. Εμείς, μεταμορφώσαμε με μεράκι και αγάπη αυτή τη συνταγή σε ένα μοντέρνο και υγιεινό χορτοφαγικό γεύμα που αντικαθιστά το γάλα και τα αυγά με λαχανικά και αποξηραμένα μανιτάρια.
Η βελούδινη υφή αυτής της πλούσιας σούπας, τα μεγάλα κομμάτια μανιταριών και τα τέλεια μπαχαρικά μαζί με τα ξηρά λαχανικά, κάνουν τη σούπα μας ένα τέλειο γεύμα που είναι έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά. Πρόκειται για ένα γεύμα χαμηλών θερμίδων, υψηλό σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, χαμηλή σε αλάτι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τεχνητά πρόσθετα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Τα Ριζότι και το Κριθαρότο μας βασίζονται σε ελληνικές ποικιλίες ρυζιού και ελληνικό κριθαράκι όπου αναμιγνύουμε ένα γενναιόδωρο μίγμα αποξηραμένων μανιταριών που αγγίζει το 10% και λαχανικών έτσι ώστε να δώσουμε στο μίγμα μας μια πλούσια γεύση, χωρίς καμία χρήση χημικών γευστικών ή άλλων τεχνολογικών βοηθημάτων. Εσείς, δεν έχετε παρά μόνο να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.
Στις συσκευασίες μας θα δείτε διατροφικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι προκύπτουν από σχολαστικές αναλύσεις που διεξάγουμε, δεν περιέχουν ίχνος παραπλάνησης και είναι σύννομοι με την υφιστάμενη νομοθεσία.

Mανιταροπίλαφο με λαχανικά 280g

Βελουτέ Κολοκυθόσουπα με μανιτάρια 40g

Βελουτέ Μανιταρόσουπα (Στιγμιαία) 40g

Κριθαρότο με βασιλομανίταρα 280g

Μανιταρόσουπα με λαχανικά Δίρφυς 135g

Χωριάτικη Μανιταρόσουπα Κανθαρέλλας 135g

Ριζότο με μανιτάρια Δίρφυς 280g

Ριζότο με μαύρη τρούφα 200g